Om mig


Inspiration, yoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningarJag heter Åsa Nyvall och jag är glad över att du besöker min hemsida, för det innebär att du har tagit ett beslut om att du önskar någon form av förändring i ditt liv. Ett första steg mot att finna den väg du själv önskar gå framåt.

 

Jag har i hela mitt liv varit intresserad av möten människor emellan. Och fascinerats över att vi alla kan utvecklas i den riktning vi önskar, men hur svårt det kan vara att starta upp ett sådant arbete och fullfölja sin plan. Vi har alla olika hinder och ursäkter för varför saker och ting inte går att uppnå. Men tänk om vi kan finna tekniker för att hantera dessa hinder och ursäkter så att vi kan nå dit vi önskar…


Jag är utbildad samtalsterapeut, parterapeut samt samtalscoach. Jag arbetar enligt psykosyntesens modell som är en möjlighetsorienterad metod där man fokuserar på varje människas potential. Där man identifierar orsaker till olika beteenden och rädslor som kan ligga till hinder, för att därefter finna sätt att ta sig framåt i livet i en positiv riktning. Med en ökad självkännedom, bättre självkänsla och ökat självförtroende blir det enklare att ta tag i de saker man behöver ta tag i för att skapa den förändring man önskar.


Jag är även yogalära och håller regelbundet klasser både inom yinyoga, restorative och meditation. Du som är bekant med Yin och Yang känner till att vi behöver båda dessa delar för att ha balans i vår kropp och i vårt sinne. När vi har den balansen känner vi oss mer tillfreds och upplever att vi mår bättre. Ja, kanske rentav känner en större grad av lycka. Med tanke på att vi lever i en värld där vi presterar mycket och är ständigt uppkopplade är det än mer viktigt att få in Yin i livet på ett naturligt sätt. För egen del har jag funnit Yin yogan och meditationen som bra balanserare för mig, men det finns många fler sätt att få in mer av stillhet i livet och även detta kommer jag ge tips om och dela med mig av i bloggen.


Inom ovanstående områden håller jag en hel del föreläsningar och workshops. Jag deltar på olika event och träningsresor där jag har glädjen att få bidra med detta. Allt från att prata om våra kärleksspråk, hur vi uppfattas genom vårt kroppsspråk, hur man kan förenkla sin vardag och skapa mer tid för sådant som man tycker om att göra, till att bli framgångsrik i att sätta mål och nå dem. Ämnena är varierande men i botten ligger alltid ett syfte om att må bra på insidan. Genom att skapa ett liv man själv tycker om och genom att ha sunda relationer både till sig själv och sin omgivning.


I april släppte jag tillsammans med Helene Arkhem boken KÄRLEKENS SPRÅK - din guide till lyckliga relationer! En bok som ger dig enkla verktyg som underlättar alla dina relationer. Med denna kunskap blir de relationer som känns svåra plötsligt begripliga och de redan fina relationerna fördjupas. En underbar bok att ge som present till någon du tycker om (kanske dig själv). För finns det någon finare gåva - att ge vänner och bekanta möjligheten att få riktigt harmoniska och lyckliga relationer. Vill du läsa mer om boken och beställa ett exemplar - ja då kan du kika in här


Tillsammans med Annika Sjöö har jag även skrivit boken Mativation. En bok med syftet att inspirera till en hållbar kostföräning. En härlig bok med 50 underbara Paleo-recept och verktyg i hur du förbereder dig inför en kostförändring, bibehåller ditt fokus under resans gång och sedan bibehåller dina resultat. Och mår bra! Vill du läsa mer om boken och kanske beställa ett exemplar. Ja, då kan du kika in här.


Om du är intresserad av att veta mer, har några frågor eller vill boka in en tid hos mig är du varmt välkommen att skicka ett mail till: info@regnsken.se


Jag tar emot i centrala Göteborg. Bor du på annan ort men ändå behöver stöd, så skicka mig ett mail så finner vi en lösning.


Vill du följa mig och läsa mer om hur man kan ta hand om sin insida och sitt välbefinnande så klicka gärna in på min blogg - Välbefinnandebloggen - som jag har hos ToppHälsa.


Jag finns även på Instagram under @asanyvall och på Facebook."Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna. Att vara stark är inte att orka skratta,

att hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är att se livet som det är - att falla till botten, slå sig hårt -

och komma igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.

Att vara stark är att se ljus i mörker och att alltid kämpa för att nå dit."


 


    Om mig