Min blogg


Inspiration, yoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar


 


        BloggI min blogg på ToppHälsa delar jag med mig av mina tankar kring vad man kan göra för att öka sin känsla av välbefinnande. För att må bra behöver man ta hand om både sin insida och sin utsida. Hela sitt jag. Vara rädd om sig själv och vara lyhörd för vad man behöver. Vad kroppen och själen ger för signaler.


Vi lever idag i ett prestationssamhälle där det har blivit viktigare att ”göra” än att ”vara”. Vi är nästan ständigt uppkopplade och jämför oss vare sig vi vill eller inte med andra genom våra sociala flöden. Så, om vi upplevde stress och press för några år sedan, har vi ökat på det ytterligare genom dessa komponenter. Min önskan är att kunna bidra med olika sätt att se på saker och ting. Att balansera och ge tips på hur du kan tänka och agera för att må lite bättre. Ge dig ett smörgåsbord där du själv väljer det du tror på och vill prova.


Eftersom jag tycker att det här med möten mellan människor och relationer är så spännande, så innehåller bloggen även en hel del kring detta. Tips på hur du kan ta hand om relationer runt omkring dig men också vad som behövs för att ta hand om den kanske allra viktigaste relationen – nämligen den till dig själv. Att våga säga nej. Att våga säja ja. Att våga leva ett liv som du själv trivs med.


Du får givetvis också få följa med mig i min vardag. På mina olika äventyr genom livet. Min träning och min återhämtning. Ups and downs.


Vill du följa mig och läsa mer om detta så klicka gärna in på min blogg: Välbefinnandebloggen