Inspiratörer 2017

 

Inspiration, yinyoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratörer

PoWeR uP!

 

Per Holknekt

 

Föreläsning lördag 10.30-12.00 "Kan jag, kan du, kan vem som helst"

 

Per har inte bara hunnit starta 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj på grund av missbruk. Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Med sin unika livsresa erbjuder han under sin föreläsning utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

 

Välkommen att lyssna på Pers känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

 

 

 

Emma Igelström

 

Träningspass söndag 08.45-09.45

Föreläsning söndag 15.00-16.00 "Bli ditt bästa jag"

 

Emma är en av Sveriges mest framgångsrika simmerskor genom tiderna. Hon har 5 VM-guld och 13 EM-guld på meritlistan. Hon slog dessutom 7 stycken världsrekord under sin karriär och var den första kvinna någonsin som simmade under drömgränsen 30 sekunder på 50 meter bröstsim. Emma har varit nominerad till både Bragdguld och Victoria-stipendiatet. Efter avslutad simkarriär gick hon igenom en identitetskris. Hon fick jobba hårt för att ta sig igenom den, men har därigenom verkligen funnit sitt rätta jag och vad hon önskar med sitt liv framåt.

 

Du kommer få köra ett träningspass med Emma som hon har utformat så att var och en får utmaning, men där fokuset ligger på skratt och gemenskap. Emma föreläser även för oss. Hon kommer prata om modet att förverkliga dig själv och de drömmar du har. Att helt enkelt bli ditt bästa jag.

 

 

 

Joel Wästgårds

 

Träningspass lördag 15.30-16.30

 

Joel är Coach, PT och kostrådgivare och arbetar idag som sportchef på Sankt Jörgen Park i Göteborg,där han coachar sina klienter för att få dem att nå nya höjder och prestera långt över deras förväntan. Han har tidigare jobbat med olika offentliga personer och allsvenska fotbollslag.

 

Joel är en träningstokig hälsingekille som kommer ge oss ett grymt kul träningspass som alla kan delta på.

 

 

 

 

 

Aina Thunem

 

Föreläsning söndag 14.15-14.45 "Livets lärdomar... och andra udda saker man hittar längs vägen"

 

Aina har sin bakgrund inom teater, journalistik och PR och har på sin resa genom livet samlat på sig historier och upplevelser, för att försöka förstå och bemästra livet. Här delar hon, med glimten i ögat, frikostigt med sig av viktiga insikter hon fått genom sina udda upplevelser.

 

Insikter om hur svårigheter många gånger faktiskt leder till viktiga val framåt i livet.

 

 

 

 

 

 

Åsa Nyvall

 

Föreläsning lördag 14.00-15.00 "Våra kärleksspråk - påverkar alla dina relationer"

Yinyogaklass söndag 10.00-11.00

 

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig omtyckt, ja rent av älskad. Medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå den känslan av välbehag. Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

 

Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att underlätta dina relationer och på så sätt öka ditt välbefinnande. Det gäller alla relationer - kärleksrelationer, vänskapsrelationer, familjerelationer, kolleger etc. Du får nycklar, som faktiskt på riktigt, kan göra skillnad i ditt liv.

 

Åsa kommer även hålla en rogivande och återhämtande yinyogaklass på söndag morgon efter Emmas träningspass.

 

 

 

Jeanette Svedberg

 

Inspirationssnack om skönhetstrender i monter i foajen (tid för detta får ni på plats)

 

Jeanette kommer på ett inspirerande och härligt sätt prata om trender och inställning till skönhetsbranschen. Och även såklart ge en del bra tips på vägen.

 

 

 

 

 

 

 

Vill du läsa mer om agendan och allt annat som ingår, så klicka här.

 

Vill du boka din plats, klicka här för att komma till webbshoppen.