PoWeR Up!

 

Inspiration, yinyoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PoWeR uP!

Event i Falkenberg, den 2-3 juni

 

Håll i hatten vad trevligt!

 

Det är så himla roligt att nu berätta att efterfrågan efter årets event blev så stort att vi redan nu släpper biljetter till nästa års evenemang av PoWeR uP! Ett koncept med syftet att väcka livsandarna till liv genom glädje, upptäckarlust och massor av härligheter. Där tanken är att bjuda in er till att få prova nya saker utan normer och pekpinnar. Ett sammanhang där alla får vara precis som de är. En plats full av bus och upptåg men där det också finns utrymme för djup och personlig utveckling.

 

Jeanette och jag hade länge längtat efter ett sammanhang där vi lyfter varandra och tillåter oss att få expandera i våra jag. Se vår potential och vara modiga att gå utanför våra ramar. När vi träffaes första gången klickade vi på en gång och fick direkt massor av idéer kring just detta koncept. Jeanette och jag är väldigt olika, men också rätt så lika. Vårt driv och vår passion kring att se människor utvecklas och vara modiga är bara en av de saker som binder oss samman. Det finns så mycket mer.

 

Och nu har vi alltså skapat PoWeR uP! Ett sammanhang som kommer bjuda på högt och lågt men alltid med syftet att locka fram våra deltagares styrka genom att erbjuda er som ett smörgåsbord av olika inspirerande föreläsare, utställare och aktiviteter.Vårt första evenemang kommer gå av stapeln den 2-3 juni på Falkenberg Strandbad. På plats kommer vi förutom en rad härliga föreläsningar, träningspass och andra spännande aktiviteter ha en utställningshall där våra deltagare kommer kunna prova nya saker. Det kan vara allt från att vi har en tatuerare på plats till att man kan få en snygg håruppsättning till kvällen. Under kvällen kommer det vara en skön och avslappnad middag.

 

Hela tanken med PoWeR uP! är att låta dem som deltar helt och hållet få vara sig själva och kanske inspireras till något nytt. Inga pekpinnar. Inga rätt eller fel. En plats där vi alla får slappna av och vara oss själva, utan dresscodes eller andra normativa upplägg. Det blir ett sammanhang som inte är likt något annat. Det kommer vara högt och lågt. Balans eller total obalans. Men det kommer bli alldeles underbart!

 

Det här vill du inte missa. Varmt välkommen!

 

Plats: Falkenberg Strandbad

 

Pris: 3.295 kronor. Vill du läsa om allt som ingår så klicka här.

 

Bokning av plats: Klicka här för att komma till webshoppen.

 

Agenda: Vi återkommer med agendan och vilka våra inspiratörer är 2018, lite längre fram. Vill du läsa om allt som ingår så klicka här.

 

 

Hoppas vi ses i juni!

 

Varmt välkommen!