Aktuellt


Inspiration, yoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar
   Aktuellt

Eventklass: 2,5 timmar skön yinyoga - FULLBOKAT!


Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Söndagen den 15 september 14.00-16.30


Varmt välkommen till en rogivande och mysig stund! En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter.


2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara. Passar alla!


Pris:

595 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Föreläsning: Kärlekens Språk - skapa lyckliga relationer på några timmar GÖTEBORG FULLBOKAD!

Plats: Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, Lindholmspiren 4, GÖTEBORG


Onsdagen den 18 september 18.00-20.30


Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?


Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt. 


Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de påverkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.


Så riktigt varmt välkommen till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv och de relationer du har. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer framåt på ett mycket positivt sätt. Och det gäller alla relationer - inte bara till vår partner - utan till våra vänner, barn, kollegor, föräldrar, syskon. Ja egentligen i alla möten med olika människor. När man har lärt sig detta blir de skaviga relationerna begripliga och våra fina relationer fördjupad ytterligare.


Du får med dig nycklar från föreläsningen som på riktigt kan göra stor skillnad i ditt liv.


Pris:

450 kronor 


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)Yinyogaretreat - En rofylld, skön paus i livet! FULLBOKAT!

Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM


Den 21-22 september


Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro. 


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Vi får ta del av en spännande föreläsning och kommer såklart njuta av fin samvaro. Men även få utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i våra intryck.


Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är. Visst låter det underbart!


Pris:

Del i dubbelrum: 3.150 kronor

Enkelrum: 3.400 kronor


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader, föreläsning och härlig gemenskap!


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Helgen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservplats. Du mailar i så fall till info@regnsken.se och berättar om du önskar sätta upp dig på reservplats på ett enkelrum eller om ni är två som vill stå som reserv på ett dubbelrum.
Träningsresa med ToppHälsa till Kroatien!

Plats: Romana Beach Resort, Makarska Riviera i Kroatien


Den 21-28 september

(jag ansluter den 22 september)


ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september men denna gång till ett hotell med extra allt - Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.


Under veckan får dansa massa roliga stilar och träna Body Fit. Efter tuffa HIIT-pass och bootcamps passar det bra att balansera med utsträckande och avslappnande Yinyoga. Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner! Klicka här för att läsa mer om resan och för att boka din plats. 
Dagretreat på Elements SPA, Clarion Hotel STOCKHOLM

Plats: Elements SPA, Clarion Hotel, STOCKHOLM


Lördagen den 5 oktober 10.00-17.00


Välkommen på en heldag med ditt välbefinnande i fokus tillsammans med Yogalärare Åsa Nyvall! Den 5e oktober 2019 kommer Åsa till Elements Spa för ett dagsretreat där Yinyogan och meditationen står i centrum. Paketet innehåller 2 yogaklasser, meditation och en föreläsning som varvas med lunch och mingel. Dagen avslutas tillsammans på Spa med inträde till poolen, bastu och alla Spa´s faciliteter.


Åsa Nyvall är en välkänd och populär yogalärare och samtalscoach från Göteborg som jobbar med Yinyoga, restorative Yoga och coaching. Till vardags håller Åsa meditationsklasser, föredrag och workshops och deltar i olika event kring hälsa och välmående, alltid med det inre välbefinnandet i fokus. Förutom detta bloggar Åsa för magasinet ToppHälsa.


Pris:

1.895 kr 

Anmälan:

Din biljett bokar du här
Kurs: Yinyoga med fokus på pilgrimens 7 nyckelord - 7-veckorskurs - FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 7 oktober 18.00-19.10


Under denna 7-veckorskurs kommer vi gå igenom pilgrimens sju nyckelord för att bli nyfikna på vad vi kan lära oss på det. Positioner och musik anpassas för bästa tänkbara upplevelse. En spännande kurs som har kopplingar till många olika saker såsom våra chakran. 


Tillfällen:

7/10, 14/10, 21/10, 28/10,4/11, 11/11 & 18/11.


Pris:

1750 kr för alla sju tillfällen


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se

Föreläsning: Skapa lyckligare relationer på bara några timmar! HALMSTAD

Plats: Nicola’s Café Bäckavattnet, Marbäck, HALMSTAD


Onsdagen den 9 oktober 18.00-21.00


"Åsa Nyvall är Samtalsterapeut, Parterapeut & Coach som har slutsålda föreläsningar över hela Sverige. Åsa kommer berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de påverka oss. Innan kvällen är slut kommer du få reda på vilket just ditt kärleksspråk är. Du får även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer på ett posititvt sätt - till din partner, dina barn, föräldrar och kollegor.


Så riktigt varmt välkomna till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv & de relationer du har"


Pris:

450 kronor inklusive mat, alkholfri dryck & kaffe.

Anmälan:

Du bokar dina platser genom att maila eller ringa till: 
* nicola_johansson@me.com - 070 547 43 89 
* HarmonySoul@telia.com - 070 393 5005

Föreläsning: Skapa lyckligare relationer på bara några timmar! KUNGSBACKA

Plats: Yogaroom, Teknikgatan 18, KUNGSBACKA


Söndagen den 13 oktober 11.00-13.30


Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?


Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan

bli fel, fast man vill så rätt.


Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är
och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan dagen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.


Pris: 

495 kronor


Anmälan: 

Du bokar din plats via info@yogaroom.se
Gästföreläsning: Succeförfattaren Katarina Wilk pratar om Perimenopausen!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Fredagen den 8 november 17.30-20.00


Jag är så oerhört glad över att jag har lyckats få succéförfattaren Katarina Wilk som även är medicinsk journalist till min studio i november. Hon kommer att föreläsa om ett ämne som är högaktuellt där vi alla kommer få helt ovärderliga tips. Ett ämne som faktiskt väldigt få är inbegripna med. Nämligen den så kallade perimenopausen.


”När börjar egentligen klimakteriet? I Sverige tror vi att det är något som sätter igång i 50-års åldern och vi vet inte riktigt heller vad som egentligen händer i kroppen. Vad vi verkligen inte vet är att det kan börja så långt som 10-15 år innan mensen försvinner. Boken Perimenopower som Katarina skrivit handlar om tiden innan, den så kallade perimenopausen, en tid som på många sätt kan vara mycket värre än när mensen väl har försvunnit. Under den här föreläsningen får du lättillgänglig information om vad som händer i din kropp i den här perioden och tips och råd om olika livstilsförändringar du kan göra för att må bättre. Den senaste östrogenforskningen tas också upp.


Katarina Wilk är en medicinsk journalist som började gräva i ämnet när hon själv blev diagnosticerad som utmattningsdeprimerad.”


Förutom föreläsningen kommer vi bjuda på ett glas rött vin och goda nötter. Eftersom vi är i en yogastudio kommer vi sitta på golvet bland kuddar och filtar när Katarina föreläser. Extra mysigt tycker jag. Du kommer få möjlighet att köpa ett signerat exemplar av boken under föreläsningen om du önskar.


Pris:

495 kronor

Då ingår föreläsingen, ett glas rött vin (eller alkoholfritt alternativ) och nötter. 


Anmälan:

Du kan boka max 4 platser genom att klicka här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)  


Som alltid först till kvarn. Varmt välkomna!
Eventhelg: BLISS! En helg full av total lycka! FULLBOKAT!

Plats: Torekov Hotell, Själaviksvägen 2, TOREKOV


Den 16-17 november


Det här blir en helg med extra allt i mysiga Torekov i november. Under en av årets mörkaste månader är tanken att vi skall få lysa upp din tillvaro med massa energi och glädje! 


Du kommer få köra inte mindre än två härliga träningspass med energiknippet och glädjespridaren Susanne Gunnarsson. Dessutom får du lyssna till hennes fantastiska resa mot att bli OS-medaljör. En gripande och stark berättelse med så mycket pepp och inspiration. Du får träna skön Soma Move och njuta av mysig Medicinsk yoga med proffset Malena Billeqvist. Härliga Aina Thunem håller en föreläsning som hjälper dig att hitta din magkänsla och våga följa den. Ett viktigt ämne som hon har förmågan att förmedla på ett sätt som gör att både tårar trillar och skratten bubblar.  Själv kommer jag, Åsa Nyvall, hålla två rogivande yinyogaklasser. 


Förutom allt detta kommer du ha tillgång till Torekov Hotells mysiga SPA och ha tid att njuta av fina promenader längs med havet. Eller om du önskar shoppa ett läckert träningsplagg eller något mysigt ur MPWRs fina yogakollektion. Du bjuds en härlig frukostbuffe, två luncher,ett mellanmål och en god 2-rätters middag. 


Så förstår du hur galet härligt det här kommer bli! Mitt i mörkaste november får vi skratta, busa, fylla oss med energi och ha riktigt härliga dagar tillsammans! Det här lovar jag att du inte vill missa! Tjoho så kul!


Pris: 

Del i dubbelrum: 3.500 kronor

Enkelrum: 3.700 kronor 


Early bird-rabatt på 200 kronor om du bokar din plats senast den 31/1!


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, 2 träningspass, 1 Soma Move-klass, 1 Medicinsk yoga, 2 Yinyogaklasser, 2 föreläsningar, shopping till bra priser, SPA och härlig gemenskap!Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe.


Faktura skickas, med sista betalningsdatum först i mitten av september.


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)  

Helgen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservplats. Du mailar i så fall till info@regnsken.se och berättar om du önskar sätta upp dig på reservplats på ett enkelrum eller om ni är två som vill stå som reserv på ett dubbelrum.


Varmt välkommen!
Eventklass: 2,5 timmar yinyoga med fokus på en rofylld jul! FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Söndagen den 24 november 16.00-18.30


Det blir en lång, mysig klass med fokus på den annalkande julen. En möjlighet för dig att landa in i hur du önskar att din december månad skall bli i år. En månad som normalt sätt brukar innebära en hel del krav och stress för många av oss. Nu får du chans att innan allt drar igång, ge dig själv perspektiv och utifrån det kanske göra några nya val i år.


Alldeles oavsett lovar jag en riktigt mysig stund med skön, rofylld yinyoga.


Pris: 

595 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se

Eventklass: 1,5 timme yinyoga med fokus på årsskiftet STOCKHOLM! FULLBOKAT!

Plats: Mamita, Vikingagatan 29, STOCKHOLM


Onsdagen den 27 november 16.15-17.45


Vi startar klassen med att du får dra änglakort med fokus på vad du behöver bli klar med 2019 för att kunna starta upp 2020 på bästa tänkbara sätt. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig.


Pris:

495 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Eventklass: 1,5 timme yinyoga & änglakort med fokus på ditt ord 2020! FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Måndagen den 2 december 18.00-19.30


Vi startar klassen med att du får dra ett änglakort som ger dig vägledning om din intention för 2020. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig. Du kommer hitta ditt ord som blir betydelsefullt för dina val under komma


Pris:

400 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Eventklass: 1,5 timme yinyoga & änglakort med fokus på årsskiftet! FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Måndagen de 9 december 18.00-19.30


Vi startar klassen med att du får dra änglakort med fokus på vad du behöver bli klar med 2019 för att kunna starta upp 2020 på bästa tänkbara sätt. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig.


Pris:

400 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.seEventklass: 1,5 timme yinyoga med fokus på ditt ord 2020! FULLBOKAT!

Plats: Mamita, Vikingagatan 29, STOCKHOLM


Tisdagen den 10 december 19.30-21.00


Vi startar klassen med att du får dra ett änglakort som ger dig vägledning om din intention för 2020. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig. Du kommer hitta ditt ord som blir betydelsefullt för dina val under komma


Pris:

495 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se


Anmälningar till eventklasser och kurser är bindande. Om det finns bokningar på reservlistan kan du boka av din plats eftersom den då tillfaller någon som hoppas på en plats. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till någon vän. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan studion via ett mail till info@regnsken.se vem som kommer i ditt ställe. Senast 48 timmar innan eventet går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.
Regelbundna yogaklasser


Regnsken Samtal & Yoga i Göteborg


Måndagar 18.00-19.10

Kurs: Yinyoga med olika teman


Helger

Olika specialklasser och event


Förutom mina klasser kan du på min studio njuta av härliga Hathayoga med Maria Essung som möter dig med värme precis där du är i din praktik.


Tisdagar 18.00-19.30

Kurs: Hathayoga med olika teman - lärare Maria Essung


Varmt välkommen!


Vill du ha mer information om priser och boka en klass, så klicka här.