Aktuellt

 

Inspiration, yoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar

 

 

 

Aktuellt

Lyckokalendern!

Plats: Där du är!

 

Den 1-24 december

 

Varmt välkommen till en adventskalender som bygger på tanken att du under dessa 24 dagar skall få öka din känsla av lycka! Bakom varje lucka får du ett härligt uppdrag med syftet att få dig att må riktigt gott. Göra något för dig själv som både utvecklar dig och stärker dig eller som får dig att njuta av livet lite extra.

 

Som en extra bonus kommer dina medmänniskor få ta del av ditt ökade välbefinnande genom att du på olika sätt kommer sprida extra mycket värme och kärlek runt omkring dig.

 

Lyckokalendern är ett sätt att ge både dig själv och din omgivning rejält med omtanke och glädje. Visst låter det mysigt!

 

Jag hoppas att du hänger med och att kommer njuta av varje lucka du öppnar. Då och då bjuds även på någon härlig överraskning. Allt för att skapa en riktigt go känsla!

 

Varje lucka öppnas här, med start morgonen den 1 december.

 

 

 

 

Yinyoga "5 viktiga livsval" - 5-veckorskurs FULLBOKAD!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Uppstart måndagen den 7 januari 18.00-19.10

 

En dag är det dags att lämna jordelivet… Men alla dagar fram tills dess är vi levande och så viktigt att vi ägnar vår tid åt sådant som är betydelsfullt! Sjuksköterskan Bronnie Ware, som arbetat med döende patienter har dragit en hel del tänkvärda lärdomar från den allra sista tiden i livet och sammanställt dessa i fem punkter. Detta för att påminna oss om vad som faktiskt är viktigt innan det är för sent.

 

När Bronnie Wares patienter fick frågan om de ångrade något, eller om det fanns något de önskat göra annorlunda, dök samma teman upp om och om igen. Och under den här kursen kommer vi lägga fokus på de fem livsval som vi riskerar att ångra (enligt den här undersökningen) om vi inte nyttjar tiden rätt. En möjlighet att hitta det som är meningsfullt på riktigt i livet!

 

Postioner och musik sätts utifrån klassens tema. Låter det spännande?! I så fall är du varmt välkommen att vara med på denna härliga kurs!

 

När:

7 januari

14 januari

21 januari

28 januari

4 februari

 

Pris:

1.250 kronor för alla fem tillfällen

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservlista genom att maila till info@regnsken.se

 

 

 

 

Eventhelg: Mysyoga för att starta 2019 på bästa tänkbara sätt!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Fredagen den 11 januari 17.30 - lördagen den 12 januari 15.30

 

När jul och nyår är över kan det vara skönt att få starta igång 2019 på ett mjukt och fint sätt. Därför har jag skapat ett litet helgevent på studion den 11-12 januari med syftet att ge oss själva bästa tänkbara start på det nya året.

 

Temat för helgen kommer vara nystart och tips kring hur vi bäst kan nyjjta det nya årets energier.

 

Vi inleder helgen på fredagen med att bli guidade 45 minuter i Hathayoga med Maria som jag sedan tar över och avslutar med 45 minuter Yinyoga. Så en klass på 90 minuter där vi kombinerar Yang och Yin. Efter klassen tar vi oss på loftet för att njuta av ett glas bubbel.

 

Morgonen därpå ses vi på studion igen 09.30. Vi startar med en god och hälsosam grön smoothie och när alla sedan har landat ner på sin matta kommer Maria att hålla en härlig klass på 90 minuter. Därefter tar vi paus för att kunna gå ut och äta lunch. När vi är mätta och belåtna kommer jag att hålla en 2,5 timmar mysig och rofylld yinyogaklass. Ca 15.30 kommer avrunda helgen. Redo att därefter ge oss ut i livet med ny energi och en längtan efter att skapa ett fint 2019!

 

Pris:

1500 kronor

Early bird-rabatt på 150 kronor om du bokar din plats senast den 18 november (1.350 kronor)

 

I priset ingår 2 st 90-minuters klasser och 1 st 2,5-timmars klass plus bubbel, snacks och en grön hälsosam smoothie.

Om du inte bor i Göteborg finns massor av mysiga hotell i olika prisklasser. Precis mitt emot studion ligger även ett vandrarhem. Så utifrån vad du önskar, bokar du själv det du vill ha.

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

 

Medicinsk yoga med gästlärare Malena Billeqvist - 6 tillfällen varannan vecka

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Uppstart den 24 januari 18.00-19.00

 

Nu i oktober när Malena Billeqvist gästade studion för att hålla Medicinsk yoga blev det så oerhört uppskattat att jag lovade deltagarna att försöka få tillbaka Malena. Och vet ni... Jag lyckadess Med start den 24 januari kommer Malena ha en kurs i Medicinsk yoga varannan torsdag 18.00-19.00. Total 6 tillfällen.

 

"Medicinsk yoga, eller MediYoga, är en beprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod som binder samman den traditionella yogan med västerländsk medicin. MediYoga används bland annat mot stress, utmattning, avslappning och ryggsmärta."

 

Förstår ni hur lyxigt och galet mysigt!

 

När:

24 januari

7 februari

21 februari

7 mars

21 mars

4 april

 

Pris:

1.350 kronor för alla 6 tillfällen.

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

En helg med Yinyoga i Ayurvedans tecken på vackra Öijared Resort!

Plats: Öijared Resort, Öijaredsvägen 59, FLODA

 

Den 26-27 januari

 

Varmt välkommen till en riktigt mysig helg på Öijared Resort som ligger strax utanför Göteborg.

 

Under helgen kommer du få njuta av inte mindre en tre olika yinyogaklasser. En klass för varje personlighetstyp inom Ayurvedan - nämligen Vata, Pitta och Kapha. Varje klass är satt utifrån respektive dosha vilket gör att de kommer upplevas väldigt olika. Positioner och musik är anpassade för att balansera den dosha vi jobbar med. Under klasserna kommer jag att prata om de olika personlighetstyperna med syftet att det skall klarna vilken av dessa typer som är din. Du kommer också få tips och råd om hur man kan göra för att balansera den dosha man är för att på så vis få må så bra som möjligt.

 

Förutom dessa tre yinyogaklasser kommer jag även ha en workshop där du kommer få reda på vilken personlighetstyp som är din. Och där jag även kommer förtydliga de olika ayurvediska personlighetstyperna och hur de skiljer sig åt. Samt hur du kan gå tillväga för att med ganska enkla medel öka din känsla av välbefinnande.

 

Men inte nog med det. Maten kommer vara ljuvlig och platsen vi bor på är så otroligt rogivande och fin. Det finns SPA och mysiga promenadstråk. Omöjligt att inte ha det bra!

 

Du kan läsa mer om denna helg som arrangeras av Walleniusway och boka din plats genom att klicka här.

 

 

 

 

Dagretreat med Yinyoga på supermysiga Element SPA i Stockholm! FULLBOKAD!

Plats: Clarion Hotel Stockholm, Element SPA, Ringvägen 98, STOCKHOLM

 

Den 2 februari, 10.00-20.00

 

Välkommen på en heldag med ditt välbefinnande i fokus tillsammans med Yogalärare Åsa Nyvall! Den 2 februari kommer Åsa till Elements Spa för ett dagsretreat där Yinyogan och meditationen står i centrum.

 

Paketet innehåller 2 yogaklasser, meditation och en föreläsning som varvas med lunch och mingel. Dagen avslutas tillsammans på Spa med inträde till poolen, bastu och alla Spa´s faciliteter.

 

Pris:

Early bird pris: 1495kr per person (innan 1 december)

Efter den 1/12: 1695kr per person

 

Schema för dagen:

10.00-11.30 Yinyoga /meditation

12.00-13.30 Lunch

13.30-15.00 Föreläsning

15.00-15.30 Paus

15.30-16.40 Yinyoga

17.00-20.00 spa och avslappning

 

Läs mer och boka din plats här.

 

Åsa Nyvall är en välkänd och populär yogalärare och samtalscoach från Göteborg som jobbar med Yinyoga, restorative Yoga och coaching. Till vardags håller Åsa meditationsklasser, föredrag och workshops och deltar i olika event kring hälsa och välmående, alltid med det inre välbefinnandet i fokus. Förutom detta bloggar Åsa för magasi net ToppHälsa.

 

 

 

 

Yinyoga med fokus på våra chakran - 7-veckorskurs FULLBOKAD!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Uppstart måndagen den 18 februari 18.00-19.10

 

Det här är en kurs utöver det vanliga, för vi kommer ha fokus på att jobba med våra sju olika chakran vars energier påverkar oss enormt mycket. Under varje klass har vi fokus på ett av dessa sju chakran. Jag berättar om hur energierna på olika sätt kan ge svar på varför vi agerar som vi gör i olika situationer eller varför vi mår som vi gör. Jag pratar också om hur man kan upptäcka om det chakrat vi jobbar med, är i balans eller obalans, samt hur det påverkar vårt välbefinnande.

 

Positioner och musik sätts med klassens chakra i åtanke.

 

Det här kommer bli magiskt! Jag lovar!

 

När:

18 februari - rotchakrat

25 februari - det sakrala chakrat

4 mars - solar plexus

11 mars - hjärtchakrat

18 mars - halschakrat

25 mars - tredje ögat

1 april - kronchakrat

 

Pris:

1.750 kr för alla sju tillfällen

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservlista geno att maila till info@regnsken.se

 

 

 

2,5 timmar skön Yinyoga!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Onsdagen den 27 februari 17.30-20.00

 

Varmt välkommen till en rogivande och mysig stund!

 

En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter.

 

2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.

 

Klassen lägger jag så att den passar alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.

 

Pris:

575 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

2,5 timmar rofylld Yinyoga i Stockholm! FULLBOKAD!

Plats: Ester Adele, S:t Paulsgatan 22, STOCKHOLM

 

Lördagen den 2 mars, 10.00-12.30

 

En rogivande och riktigt mysig stund!

 

En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter.

 

2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.

 

Klassen lägger jag så att den passar för alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.

 

Pris:

595 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats genom att skicka ett mail till info@regnsken.se (Anmälan är bindande)

Klassen är fullbokad, men det går att sätta upp sig på reservlistan genom att maila till info@regnsken.se

 

 

 

 

Yinyogaretreat - Stilhet, lugnt & skönt! FULLBOKAT!

Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM

 

Den 16-17 mars

 

Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.

 

Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Vi får ta del av en spännande föreläsning och kommer såklart njuta av fin samvaro. Men även få utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i våra intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är.

 

Visst låter det underbart!

 

Pris:

Del i dubbelrum 2.850 kronor

Early bird-rabatt på 200 kronor om du bokar din plats senast den 7 november.

Enkelrumstillägg 250 kronor

 

Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader, föreläsning och härlig gemenskap!

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Helgen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservplats. Du mailar i så fall till info@regnsken.se och berättar om du önskar sätta upp dig på reservplats på ett enkelrum eller om ni är två som vill stå som reserv på ett dubbelrum.

 

 

 

 

90 minuter yinyoga med fokus på vårens element TRÄ

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Söndagen den 31 mars 11.00-12.30

 

Välkommen på 90 minuter Yinyoga med fokus på vårens element TRÄ. Ett ljuvligt sätt att ta emot och välkomna våren med öppna armar. Med ökad förståelse för hur vi kan använda denna fina årstid på bästa tänkbara sätt för vårt välbefinnande.

 

Positioner och musik sätts utifrån detta element vars energier bland annat handlar om växtkraft; att få saker och ting gjorda som skapar en positiv utveckling.Jag pratar under klassen om hur kropp och själ påverkas av att vara i balans eller obalans vad gäller detta element.

 

Pris:

350 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

 

2,5 timmar rofylld Yinyoga i Kungsbacka!

Plats: Kungsbacka Pilates, Smörhålevägen 5C, KUNGSBACKA

 

Söndagen den 7 april 17.00-19.30

 

Varmt välkommen till en rogivande och mysig stund!

 

En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter.

 

2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.

 

Klassen lägger jag så att den passar alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.

 

Pris:

575 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

Yinyoga & Restorative "vägledning via änglakort" - 2-veckorskurs

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Uppstart måndagen den 8 april 18.00-19.10

 

Studion kommer välkomna dig till en stund av lugn och ro. Två tillfällen som handlar om vila och att få kommai kontakt med något som är personligt viktigt för dig i livet där och då.

 

När du har landat ner på din matta får du starta din klass med att dra ett änglakort. Dess budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stillhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig.

 

När:

8 april

15 april

 

Pris:

500 kronor för båda tillfällena.

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

Träningshelg med ToppHälsa på Körunda! En komplett helg i Hälsans tecken!

Plats: Körunda Hotell & Konferens, Körunda 31, ÖSMO

 

Den 3-5 maj

 

 

ToppHälsa är tillbaka på Körunda Hotell och duka här.bland annat få köra boxning och fightfys med tidigare Biggest Loser-coachen Sabina Dalfjäll. Paolo Roberto utmanar dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en genomkörare. Balansera sedan denna tuffa träning med utsträckande och återhämtande Yin yoga tillsammans med ToppHälsas wellnessexpert Åsa Nyvall. En bättre kombo går inte att få!

 

Körunda ligger endast 30 minuter från Stockholm City. Mitt i naturen mellan sjö och skog i en modern anläggning med mysig och personlig ”hemma hos”-känsla.

 

Utöver all träning bjuds vi på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med nya och gamla vänner.

 

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

 

För mer information och bokning, klicka här.

 

 

 

Yinyoga med fokus på klimakteriet

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Måndagen den 13 maj 17.45-19.15

 

Varmt välkommen till en klass där varje position är satt för att ge en behaglig, rogivande känsla när man har känningar av klimakteriet. Positioner som du efter klassen kan praktisera hemma när du har behov av att stilla känningarna som kommer av klimakteriet.

 

En klass som även är mysig om man inte är i klimakteriet då den ger dig en skön känsla av stillhet inuti. Och som är perfekt även när du har svårt att komma till ro.

 

Jag spelar fin klassisk musik under klassen för att förhöja den behagliga känslan.

 

Pris:

350 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

Träningsresa med ToppHälsa till Kreta!

Plats: Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, KRETA

 

Den 17-24 maj

 

I år är vi tillbaka på Kreta för femte året i rad! I två veckor kommer våra grymma instruktörer inspirera och peppa dig att svettas och utmana dig själv i alltifrån boxning till cykel och crawl.

 

Förra årets resa sålde slut snabbt så boka i god tid!

 

Vi bor på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbana, gym och självklart fantastiska pass med ToppHälsas och Apollo Sports egna instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.

 

Du kommer att få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson, cykla med Christer Skog, tidigare förbundskapten för svenska skidlandslaget. Simlektioner kommer erbjudas med Nicklas Säfström. Dessutom får du träna tuffa fightfyspass och boxning med Biggest loser-coachen Sabina Dalfjäll liksom köra tuffa bootcamp-pass, hinderbana och roliga dansklasser med Freddie Nyholm. Du får sträcka ut kroppen med skön yoga tillsammans med wellnessexperten och ToppHälsas bloggare Åsa Nyvall. För dig som gillar att springa eller vill komma igång får du med flera löppass om dagen möjlighet att slipa på löptekniken med Lofsangruppens Lena Ovegård. Dessutom avslutas dagarna med inspirerande föreläsningar varje kväll.

 

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

 

För mer information och bokning, klicka här.

 

 

 

2,5 timmar skön Yinyoga!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Onsdagen den 29 maj 17.30-20.00

 

Varmt välkommen till en rogivande och mysig stund!

 

En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter. 2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.

 

Klassen lägger jag så att den passar alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.

 

Pris:

575 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

 

Yinyoga med fokus på sommarens element ELD

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Måndagen den 10 juni 17.45-19.15

 

Välkommen på 90 minuter Yinyoga med fokus på sommarens element ELD. Ett ljuvligt sätt att ta emot och välkomna sommaren med en skön känsla. Med ökad förståelse för hur vi kan använda denna härliga årstid på bästa tänkbara sätt för vårt välbefinnande.

 

Positioner och musik sätts utifrån detta element vars energier bland annat handlar om ren närvaro och upprymdhet. Att bli sig själv fullt ut och njuta av tillvaron som den är just nu istället för att oroa sig för framtiden eller det förflutna.

 

Jag pratar under klassen om hur kropp och själ påverkas av att vara i balans eller obalans vad gäller detta element.

 

Pris:

400 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

2,5 timmar rofylld Yinyoga i Kungsbacka!

Plats: Kungsbacka Pilates, Smörhålevägen 5C, KUNGSBACKA

 

Lördagen den 15 juni 10.00-12.30

 

Varmt välkommen till en rogivande och mysig stund!

 

En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter. 2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.

 

Klassen lägger jag så att den passar alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.

 

Pris:

575 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

 

Yinyogaretreat - En rofylld, skön paus i livet!

Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM

 

Den 21-22 september

 

Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.

 

Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Vi får ta del av en spännande föreläsning och kommer såklart njuta av fin samvaro. Men även få utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i våra intryck.

 

Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är. Visst låter det underbart!

 

Pris:

Del i dubbelrum 3.150 kronor

Enkelrum: 3.400 kronor

Early bird-rabatt på 200 kronor om du bokar din plats senast den 21 december.

 

Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader, föreläsning och härlig gemenskap!

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

 

 

 

Anmälningar till eventklasser och kurser är bindande. Om det finns bokningar på reservlistan kan du boka av din plats eftersom den då tillfaller någon som hoppas på en plats. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till någon vän. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan studion via ett mail till info@regnsken.se vem som kommer i ditt ställe. Senast 48 timmar innan eventet går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.

 

 

 

Regelbundna yogaklasser

 

Regnsken Samtal & Yoga i Göteborg

 

Måndagar 18.00-19.10

Kurs: Yinyoga med olika teman

 

Fredagar 12.30-13.40

Drop-in-yoga: yinyoga

 

Helger

Olika specialklasser och event

 

Förutom mina klasser kan du på min studio njuta av härliga Hathayoga med underbara Maria Essung som möter dig med värme precis där du är i livet.

 

Tisdagar 18.00-19.30

Kurs: Hathayoga med olika teman - lärare Maria Essung

 

Torsdagar 18.00-19.10

Drop-in-yoga: Hathayoga - lärare Maria Essung

 

Varmt välkommen!

 

Vill du ha mer information om priser och boka en klass, så klicka här.