Aktuellt


Inspiration, yoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar
   Aktuellt

Kurs: Yinyoga med fokus på pilgrimens 7 nyckelord - 7-veckorskurs - FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 7 oktober 18.00-19.10


Under denna 7-veckorskurs kommer vi gå igenom pilgrimens sju nyckelord för att bli nyfikna på vad vi kan lära oss på det. Positioner och musik anpassas för bästa tänkbara upplevelse. En spännande kurs som har kopplingar till många olika saker såsom våra chakran. 


Tillfällen:

7/10, 14/10, 21/10, 28/10,4/11, 11/11 & 18/11.


Pris:

1750 kr för alla sju tillfällen


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Log-out-helg med ToppHälsa i rofyllda, vackra TÄLLBERG! 

Plats: Villa Långbers, TÄLLBERG


Den 18-20 oktober


ToppHälsa åker tillbaka till fantastiska Villa Långbers för att finna balans och harmoni. Här får du verkligen möjlighet att stressa ner, återhämta dig och koppla bort allt vad prestation och måsten betyder.


Vi startar dagen med en stunds meditation tillsammans med ToppHälsas välbefinnande-coach Åsa Nyvall och sedan promenerar vi under tystnad i Tällbergs trolska skogar innan en härligt inbjudande frukostbuffé dukas upp som vi avnjuter tillsammans i lugn och ro. Under helgen får vi även yoga med Åsa och lyssna till hennes inspirerande föreläsning om hur vi kan uppnå större grad av lycka i livet. Vi går fridfulla promenader i tystnad, njuter av stavgång och powerwalks på vackra skogsstigar tillsammans med Christer Skog som dessutom föreläser om hur du ska träna för att förbättra din återhämtning.


Om ni väljer att ta tåget kan vi ordna upphämtning på Tällbergs station. Meddela detta vid bokning.


Anmälan: 

Du bokar din plats här.
Gästföreläsning: Succeförfattaren Katarina Wilk pratar om Perimenopausen!

ENBART 1 PLATS KVAR!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Fredagen den 8 november 17.30-20.00


Jag är så oerhört glad över att jag har lyckats få succéförfattaren Katarina Wilk som även är medicinsk journalist till min studio i november. Hon kommer att föreläsa om ett ämne som är högaktuellt där vi alla kommer få helt ovärderliga tips. Ett ämne som faktiskt väldigt få är inbegripna med. Nämligen den så kallade perimenopausen.


”När börjar egentligen klimakteriet? I Sverige tror vi att det är något som sätter igång i 50-års åldern och vi vet inte riktigt heller vad som egentligen händer i kroppen. Vad vi verkligen inte vet är att det kan börja så långt som 10-15 år innan mensen försvinner. Boken Perimenopower som Katarina skrivit handlar om tiden innan, den så kallade perimenopausen, en tid som på många sätt kan vara mycket värre än när mensen väl har försvunnit. Under den här föreläsningen får du lättillgänglig information om vad som händer i din kropp i den här perioden och tips och råd om olika livstilsförändringar du kan göra för att må bättre. Den senaste östrogenforskningen tas också upp.


Katarina Wilk är en medicinsk journalist som började gräva i ämnet när hon själv blev diagnosticerad som utmattningsdeprimerad.”


Förutom föreläsningen kommer vi bjuda på ett glas rött vin och goda nötter. Eftersom vi är i en yogastudio kommer vi sitta på golvet bland kuddar och filtar när Katarina föreläser. Extra mysigt tycker jag. Du kommer få möjlighet att köpa ett signerat exemplar av boken under föreläsningen om du önskar.


Pris:

495 kronor

Då ingår föreläsingen, ett glas rött vin (eller alkoholfritt alternativ) och nötter. 


Anmälan:

Du kan boka max 4 platser genom att klicka här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)  


Som alltid först till kvarn. Varmt välkomna!
Eventhelg: BLISS! En helg full av total lycka! FULLBOKAT!

Plats: Torekov Hotell, Själaviksvägen 2, TOREKOV


Den 16-17 november


Det här blir en helg med extra allt i mysiga Torekov i november. Under en av årets mörkaste månader är tanken att vi skall få lysa upp din tillvaro med massa energi och glädje! 


Du kommer få köra inte mindre än två härliga träningspass med energiknippet och glädjespridaren Susanne Gunnarsson. Dessutom får du lyssna till hennes fantastiska resa mot att bli OS-medaljör. En gripande och stark berättelse med så mycket pepp och inspiration. Du får träna skön Soma Move och njuta av mysig Medicinsk yoga med proffset Malena Billeqvist. Härliga Aina Thunem håller en föreläsning som hjälper dig att hitta din magkänsla och våga följa den. Ett viktigt ämne som hon har förmågan att förmedla på ett sätt som gör att både tårar trillar och skratten bubblar.  Själv kommer jag, Åsa Nyvall, hålla två rogivande yinyogaklasser. 


Förutom allt detta kommer du ha tillgång till Torekov Hotells mysiga SPA och ha tid att njuta av fina promenader längs med havet. Eller om du önskar shoppa ett läckert träningsplagg eller något mysigt ur MPWRs fina yogakollektion. Du bjuds en härlig frukostbuffe, två luncher,ett mellanmål och en god 2-rätters middag. 


Så förstår du hur galet härligt det här kommer bli! Mitt i mörkaste november får vi skratta, busa, fylla oss med energi och ha riktigt härliga dagar tillsammans! Det här lovar jag att du inte vill missa! Tjoho så kul!


Pris: 

Del i dubbelrum: 3.500 kronor

Enkelrum: 3.700 kronor 


Early bird-rabatt på 200 kronor om du bokar din plats senast den 31/1!


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, 2 träningspass, 1 Soma Move-klass, 1 Medicinsk yoga, 2 Yinyogaklasser, 2 föreläsningar, shopping till bra priser, SPA och härlig gemenskap!Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe.


Faktura skickas, med sista betalningsdatum först i mitten av september.


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)  

Helgen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservplats. Du mailar i så fall till info@regnsken.se och berättar om du önskar sätta upp dig på reservplats på ett enkelrum eller om ni är två som vill stå som reserv på ett dubbelrum.


Varmt välkommen!
Gästföreläsning: Aina Thunem - "Konsten att möta människor och hur du skapar ett positivt första intryck!" FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Torsdagen den 21 november 18.00-20.00


Nu har du chansen att gå dig själv en riktigt vitamininjektion i mörkaste november. För den 21 november kommer nämligen energiknippet och glädjespridaren Aina Thunem till studion för att inspirera oss alla till att skapa bättre möten i vår vardag och i vårt arbete. En föreläsning du inte vill missa! För sättet som Aina förmedlar detta spännande ämne på är både personligt och galet inspirerande!


Konsten att möta människor och hur du skapar ett positivt första intryck!

I snitt möter vi tre nya personer varje dag. Det är tre unika möjligheter att lära och tre unika möjligheter att påverka och ge. Men hur blir egentligen fina möten till? Hur skapar vi ett positivt första intryck som varar, vilka är de viktigaste faktorerna och kan man lära sig karisma och charm?


En underhållande föreläsning där fakta, historier och konkreta exempel inspirerar och informerar om detta mycket intressanta ämne. Perfekt för alla som på olika sätt möter människor i det privata livet eller i sitt arbete.


Pris:

175 kronor

Då ingår föreläsingen, en kopp the och nötter. 


Anmälan:

Du kan boka max 4 platser genom att klicka här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)  

Föreläsningen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se


Eftersom vi kommer vara i en yogastudio sitter vi på golvet bland bolster och filtar, vilket är extra mysigt tycker vi! I samband med föreläsningen bjuds det på the och nötter. Du har möjlighet att efter föreläsningen stanna kvar och mysa med en kopp the och prata med Aina.


Riktigt varmt välkommen!
Eventklass: 2,5 timmar yinyoga med fokus på en rofylld jul! FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Söndagen den 24 november 16.00-18.30


Det blir en lång, mysig klass med fokus på den annalkande julen. En möjlighet för dig att landa in i hur du önskar att din december månad skall bli i år. En månad som normalt sätt brukar innebära en hel del krav och stress för många av oss. Nu får du chans att innan allt drar igång, ge dig själv perspektiv och utifrån det kanske göra några nya val i år.


Alldeles oavsett lovar jag en riktigt mysig stund med skön, rofylld yinyoga.


Pris: 

595 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se

Eventklass: 1,5 timme yinyoga med fokus på årsskiftet STOCKHOLM! FULLBOKAT!

Plats: Mamita, Vikingagatan 29, STOCKHOLM


Onsdagen den 27 november 16.15-17.45


Vi startar klassen med att du får dra änglakort med fokus på vad du behöver bli klar med 2019 för att kunna starta upp 2020 på bästa tänkbara sätt. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig.


Pris:

495 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Eventklass: 1,5 timme yinyoga & änglakort med fokus på ditt ord 2020! FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Måndagen den 2 december 18.00-19.30


Vi startar klassen med att du får dra ett änglakort som ger dig vägledning om din intention för 2020. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig. Du kommer hitta ditt ord som blir betydelsefullt för dina val under komma


Pris:

400 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Eventklass: 1,5 timme yinyoga & änglakort med fokus på årsskiftet! FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Måndagen de 9 december 18.00-19.30


Vi startar klassen med att du får dra änglakort med fokus på vad du behöver bli klar med 2019 för att kunna starta upp 2020 på bästa tänkbara sätt. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig.


Pris:

400 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.seEventklass: 1,5 timme yinyoga med fokus på ditt ord 2020! FULLBOKAT!

Plats: Mamita, Vikingagatan 29, STOCKHOLM


Tisdagen den 10 december 19.30-21.00


Vi startar klassen med att du får dra ett änglakort som ger dig vägledning om din intention för 2020. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig. Du kommer hitta ditt ord som blir betydelsefullt för dina val under komma


Pris:

495 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Eventklassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Kurs: Yinyoga med fokus på stillhet och vila - 2-veckorskurs

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 27 januari 18.00-19.10


Denna kursen handlar helt och hållet om att för en stund få pausa från det intensiva livet som många av oss lever. Låta kropp och sinne få vila. Tid att bara vara. Och vem vet, i denna stillhet kanske du finner viktiga svar inombords som gör att du kan ge dig förutsättningar att framåt må ännu bättre.


Tillfällen:

27/1 & 3/2


Pris:

500 kr för båda tillfällena


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)
Kurs: Yinyoga med fokus på den åttafaldiga vägen - 8-veckorskurs FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 17 februari 18.00-19.10


Det är spännande att plocka inspiration och kunskap från olika ställen. Under den kursen fokuserar vi på den ädla åttafaldiga vägen som inom buddismen är ett förhållningssätt som kan ge människor ett inre lugn trots att livet förändras och trots att vi drabbas av olika svårigheter. Vid varje tillfälle blir vi nyfikna på en av dessa åtta levnadsregler vilket ger dig möjlighet att reflektera och landa i vad det kan betyda just för dig. I ditt liv.


Tillfällen:

17/2, 24/2, 2/3, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3 och 6/4


Pris:

2000 kr för alla sju tillfällen


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Yinyogaretreat - Stilhet, lugnt & skönt! Bjertorp Slott! ENBART 1 DUBBELRUM KVAR!
Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM


Den 21-22 mars


Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Vi får ta del av en spännande föreläsning och kommer såklart njuta av fin samvaro. Men även få utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i våra intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är.

Visst låter det underbart!


När:

Vi startar upp helgen 10.00 lördagen den 21 mars och avslutar ca 14.00 söndagen den 22 mars.


Pris:
Del i dubbelrum: 3.200 kronor (När du bokar din plats - boka för båda två samtidigit och skriv i kommentarsfältet vem du delar rum med och även gärna hens e-postadress) 1 DUBBELRUM KVAR!
Enkelrum: 3.450 kronor FULLBOKAT!

Early bird-rabatt på 200 kronor om du bokar din plats senast den 14 oktober.


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader, workshop och härlig gemenskap!


Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe. Faktura skickas i början av januari, med sista betalningsdatum först den 28 januari.

Varmt välkommen!
Kurs: Yinyoga med fokus på Självkänsla & Självbild - 3-veckorskurs FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 20 april 18.00-19.10


I den här kursen lägger vi fokus på att hitta sätt att gilla oss själva mer. Tro på oss själva och vara stolta över den vi är. En av de vanligaste orsakerna till varför vi inte lever våra liv i vår fulla potential är att vi har en negativ självbild och en låg självkänsla. Det tänker jag att vi skall ändra på, så att du kan gå ut och fånga livet, på ditt alldeles egna sätt.


Tillfällen:

20/4, 27/4 och 4/5


Pris:

750 kr för alla tre tillfällen


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se
Eventklass: 90 minuter yinyoga & änglakort: fokus på din sommar

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Måndagen den 25 maj 17.45-19.15


Vi startar klassen med att du får dra ett änglakort som ger dig vägledning om din intention för sommaren. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig. En chans att se till att sommaren blir precis på det sätt du önskar och behöver!


Pris:

400 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)
Anmälningar till eventklasser och kurser är bindande. Om det finns bokningar på reservlistan kan du boka av din plats eftersom den då tillfaller någon som hoppas på en plats. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till någon vän. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan studion via ett mail till info@regnsken.se vem som kommer i ditt ställe. Senast 48 timmar innan eventet går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.
Regelbundna yogaklasser


Regnsken Samtal & Yoga i Göteborg


Måndagar 18.00-19.10

Kurs: Yinyoga med olika teman


Helger

Olika specialklasser och event


Förutom mina klasser kan du på min studio njuta av härliga Hathayoga med Maria Essung som möter dig med värme precis där du är i din praktik.


Tisdagar 18.00-19.30

Kurs: Hathayoga med olika teman - lärare Maria Essung


Varmt välkommen!


Vill du ha mer information om priser och boka en klass, så klicka här.