Aktuellt


Inspiration, yoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar
   Aktuellt

Träningsresa med ToppHälsa till Kreta! FULLBOKAT!

Plats: Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, KRETA


Den 18-25 maj


I år är vi tillbaka på Kreta för femte året i rad! I två veckor kommer våra grymma instruktörer inspirera och peppa dig att svettas och utmana dig själv i alltifrån boxning till cykel och crawl.


Förra årets resa sålde slut snabbt så boka i god tid!


Vi bor på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbana, gym och självklart fantastiska pass med ToppHälsas och Apollo Sports egna instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.


Du kommer att få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson, cykla med Christer Skog, tidigare förbundskapten för svenska skidlandslaget. Simlektioner kommer erbjudas med Nicklas Säfström. Dessutom får du träna tuffa fightfyspass och boxning med Biggest loser-coachen Sabina Dalfjäll liksom köra tuffa bootcamp-pass, hinderbana och roliga dansklasser med Freddie Nyholm. Du får sträcka ut kroppen med skön yoga tillsammans med wellnessexperten och ToppHälsas bloggare Åsa Nyvall. För dig som gillar att springa eller vill komma igång får du med flera löppass om dagen möjlighet att slipa på löptekniken med Lofsangruppens Lena Ovegård. Dessutom avslutas dagarna med inspirerande föreläsningar varje kväll.


Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


För mer information och bokning, klicka här.
Kurs: Yinyoga med fokus på Body, Mind & Soul - 3 tillfällen

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 27 maj 18.00-19.10


Det här är en 3-veckorskurs där vi lägger fokus på de tre viktiga delarna som alla behöver vara i balans för att vi skall må riktigt bra, nämligen BODY, MIND och SOUL.


Tillfällen:

27/5, 17/6 & 24/6


Pris:

750 kronor för alla tre tillfällen


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)
2,5 timmar skön Yinyoga!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Onsdagen den 29 maj 17.30-20.00


Varmt välkommen till en rogivande och mysig stund! 


En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter. 2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.


Klassen lägger jag så att den passar alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.


Pris:

575 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

2,5 timmar rofylld Yinyoga i Stockholm! FULLBOKAT!

Plats: Ester Adele, S:t Paulsgatan 22, STOCKHOLM      


Lördagen den 8 juni, 10.00-12.30      


En rogivande och riktigt mysig stund!     


En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter.       


2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.     


Klassen lägger jag så att den passar för alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.       


Pris:

595 kronor     


Anmälan: 

Du bokar din plats genom att skicka ett mail till info@regnsken.se (Anmälan är bindande)

Klassen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservplats, genom att skicka ett mail till info@regnsken.se.
Yinyoga med fokus på sommarens element ELD

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Måndagen den 10 juni 17.45-19.15


Välkommen på 90 minuter Yinyoga med fokus på sommarens element ELD. Ett ljuvligt sätt att ta emot och välkomna sommaren med en skön känsla. Med ökad förståelse för hur vi kan använda denna härliga årstid på bästa tänkbara sätt för vårt välbefinnande.


Positioner och musik sätts utifrån detta element vars energier bland annat handlar om ren närvaro och upprymdhet. Att bli sig själv fullt ut och njuta av tillvaron som den är just nu istället för att oroa sig för framtiden eller det förflutna.


Jag pratar under klassen om hur kropp och själ påverkas av att vara i balans eller obalans vad gäller detta element.


Pris:

400 kronor


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)
Kurs: Yinyoga med fokus på våra 5 kärleksspråk - 5-veckorskurs FULLBOKAD!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbersliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 19 augusti 18.00-19.10


Under denna 5-veckorskurs kommer vi vid varje klass fokusera på ett kärleksspråk i taget för att verkligen landa in i hur de på olika sätt påverkar alla våra relationer och i det ges möjlighet att skapa lyckligare och mer harmoniska relationer.


Tillfällen:

19/8, 26/8, 2/9, 9/9 & 16/9


Pris:

1250 kronor för alla fem tillfällen.


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se

Yinyogaretreat - En rofylld, skön paus i livet! FULLBOKAT!

Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM


Den 21-22 september


Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro. 


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Vi får ta del av en spännande föreläsning och kommer såklart njuta av fin samvaro. Men även få utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i våra intryck.


Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är. Visst låter det underbart!


Pris:

Del i dubbelrum: 3.150 kronor

Enkelrum: 3.400 kronor


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader, föreläsning och härlig gemenskap!


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)

Helgen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservplats. Du mailar i så fall till info@regnsken.se och berättar om du önskar sätta upp dig på reservplats på ett enkelrum eller om ni är två som vill stå som reserv på ett dubbelrum.
Kurs: Yinyoga med fokus på pilgrimens 7 nyckelord - 7-veckorskurs

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG


Uppstart måndagen den 7 oktober 18.00-19.10Under denna 7-veckorskurs kommer vi gå igenom pilgrimens sju nyckelord för att bli nyfikna på vad vi kan lära oss på det. Positioner och musik anpassas för bästa tänkbara upplevelse. En spännande kurs som har kopplingar till många olika saker såsom våra chakran. 


Tillfällen:

7/10, 14/10, 21/10, 28/10,4/11, 11/11 & 18/11.


Pris:

1750 kr för alla sju tillfällen


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)
Eventhelg: BLISS! En helg full av total lycka! FULLBOKAT!

Plats: Torekov Hotell, Själaviksvägen 2, TOREKOV


Den 16-17 november


Det här blir en helg med extra allt i mysiga Torekov i november. Under en av årets mörkaste månader är tanken att vi skall få lysa upp din tillvaro med massa energi och glädje! 


Du kommer få köra inte mindre än två härliga träningspass med energiknippet och glädjespridaren Susanne Gunnarsson. Dessutom får du lyssna till hennes fantastiska resa mot att bli OS-medaljör. En gripande och stark berättelse med så mycket pepp och inspiration. Du får träna skön Soma Move och njuta av mysig Medicinsk yoga med proffset Malena Billeqvist. Härliga Aina Thunem håller en föreläsning som hjälper dig att hitta din magkänsla och våga följa den. Ett viktigt ämne som hon har förmågan att förmedla på ett sätt som gör att både tårar trillar och skratten bubblar.  Själv kommer jag, Åsa Nyvall, hålla två rogivande yinyogaklasser. 


Förutom allt detta kommer du ha tillgång till Torekov Hotells mysiga SPA och ha tid att njuta av fina promenader längs med havet. Eller om du önskar shoppa ett läckert träningsplagg eller något mysigt ur MPWRs fina yogakollektion. Du bjuds en härlig frukostbuffe, två luncher,ett mellanmål och en god 2-rätters middag. 


Så förstår du hur galet härligt det här kommer bli! Mitt i mörkaste november får vi skratta, busa, fylla oss med energi och ha riktigt härliga dagar tillsammans! Det här lovar jag att du inte vill missa! Tjoho så kul!


Pris: 

Del i dubbelrum: 3.500 kronor

Enkelrum: 3.700 kronor 


Early bird-rabatt på 200 kronor om du bokar din plats senast den 31/1!


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, 2 träningspass, 1 Soma Move-klass, 1 Medicinsk yoga, 2 Yinyogaklasser, 2 föreläsningar, shopping till bra priser, SPA och härlig gemenskap!Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe.


Faktura skickas, med sista betalningsdatum först i mitten av september.


Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande, får du förhinder kan du överlåta din plats till någon annan)  

Helgen är fullbokad, men du kan sätta upp dig på reservplats. Du mailar i så fall till info@regnsken.se och berättar om du önskar sätta upp dig på reservplats på ett enkelrum eller om ni är två som vill stå som reserv på ett dubbelrum.


Varmt välkommen!Anmälningar till eventklasser och kurser är bindande. Om det finns bokningar på reservlistan kan du boka av din plats eftersom den då tillfaller någon som hoppas på en plats. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till någon vän. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan studion via ett mail till info@regnsken.se vem som kommer i ditt ställe. Senast 48 timmar innan eventet går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.
Regelbundna yogaklasser


Regnsken Samtal & Yoga i Göteborg


Måndagar 18.00-19.10

Kurs: Yinyoga med olika teman


Helger

Olika specialklasser och event


Förutom mina klasser kan du på min studio njuta av skön Medicinsk yoga med Malena Billeqvist eller härliga Hathayoga med Maria Essung som båda möter dig med värme precis där du är i din praktik.


Tisdagar 18.00-19.30

Kurs: Hathayoga med olika teman - lärare Maria Essung


Varmt välkommen!


Vill du ha mer information om priser och boka en klass, så klicka här.