Aktuellt

 

Inspiration, yoga, meditation, terapi, coaching & föreläsningar

 

 

 

Aktuellt

Kurs: Yin & Yang med efterföljande meditation. Gästlärare Karin Rosell - 4 tillfällen

Plats: Regnskens Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Uppstart onsdagen den 12 september 19.15-20.30

 

Jag är så oerhört glad över att jag har lyckats med att få min vän och fina yogakollega att hålla en kurs på min studio i höst. Vid fyra tillfällen får du nu möjlighet att bli guidad av Karin i härliga Hathaflöden och rofylld Yinyoga. Varje klass avslutas dessutom med en lång skön guidad meditation. Alla kan vara med. Van som ovan yogi. Karin möter dig där du är. Varmt och kärleksfullt.

 

När:

12 september

26 september

10 oktober

24 oktober

 

Pris:

1.000 kronor för alla fyra tillfällen.

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

Träningsresa till Kroatien med ToppHälsa FULLBOKAD!

Plats: Hotell Neilson Alana Beachclub, Starigrad Paklencia

 

Den 15-22 september

 

En vecka i vackra Kroatien där vi kommer få njuta av fina landskap, god mat, trevligt umgänge och massor av rolig träning och intressanta föreläsningar.

 

Under veckan paddlar du kajak med Susanne Gunnarsson som också leder utmanande styrke- och fyspass. Rickard Nordstrand går igenom tekniken i thaiboxning och utmanar dig i tuffa och roliga boxningsintervaller och fyspass.

 

Du får också yoga med med Åsa Nyvall, vässa löptekniken med Matilda Bergfeldt, träna HIT-pass, testa på SUP och cykla mountainbikes och mycket mycket mer. Lyssna på föreläsningar varje kväll, bland annat av ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.

 

Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer.

 

Du bokar din plats här.

 

 

 

Yinyoga med fokus på höstens element METALL 1 plats kvar!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Måndagen den 24 september 18.00-19.30

 

Välkommen på 90 minuter Yinyoga med fokus på höstens element metall. Ett underbart sätt att ta emot och välkomna hösten med öppna armar. Med ökad förståelse för hur vi kan använda denna fina årstid på bästa tänkbara sätt för vårt välbefinnande.

 

Positioner sätts utifrån detta element vars energier bland annat skapar struktur i tillvaron och hjälper dig att fatta bra beslut framåt.Jag pratar under klassen om hur kropp och själ påverkas av att vara i balans eller obalans vad gäller detta element.

 

Pris:

350 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

Yinyoga "5 vägar som skapar en ökad känsla av lycka" - 5-veckorskurs FULLBOKAD!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Uppstart måndagen den 1 oktober 18.00-19.10

 

När jag ställer frågan "vad önskar du mer av i ditt liv?", då svarar de allra flesta att de skulle vilja vara lyckligare. Finnas sätt att leva som gör att de får må så bra de bara kan. Trots att vi har de bästa förutsättningar i den del av världen som vi lever i, att skapa ett gott liv, går väldigt många runt med en känsla av att det är något som fattas. Något skaver inuti.

 

Så då är frågan, är det möjligt att själv påverka sin känsla av lycka i livet? Det är det som vi kommer utforska under dessa fem veckor. Vi kommer under varje klass fokusera på ett nytt tema som enligt forskning ökar just vår känsla av lycka. Postioner och musik sätts utifrån klassens tema. Låter det spännande?! I så fall är du varmt välkommen att vara med på denna härliga kurs!

 

När:

1 oktober

8 oktober

15 oktober

22 oktober

29 oktober

 

Pris:

1.250 kronor för alla fem tillfällen

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Kursen är fullbokad, men det går att sätta upp sig på reservlista

 

 

 

90 minuter Yinyoga i Stockholm FULLBOKAT!

Plats: Mamita, Vikingagatan 29, STOCKHOLM

 

Onsdagen den 3 oktober 15.30-17.00 - klass 1

Onsdagen den 3 oktober 19.30-21.00 - klass 2

 

Jag är så otroligt glad över att nu kunna berätta att jag efter mycket pusslande lyckats få till ytterligare två yinyogaklasser i vår vackra huvudstad i höst. Dessutom på supermysiga Mamita.

 

Jag är verkligen smickrad och glad över att ni är så många som vill att jag kommer upp till Stockholm och yogar med er, vilket gör det extra roligt att nu kunna släppa platser till dessa båda klasser.

 

Det här kommer bli så mysigt. Att få tända ljus, dricka en kopp the och njuta av att bara vara en stund på yogamattan. En liten ljusglimt att längta till när höstmörkret gör sin intågan!

 

Pris:

375 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats genom att skicka ett mail till info@regnsken.se. Skriv tydligt i ämnesraden vilken av tiderna du vill boka. I mailet skriver du sedan namn och e-postadresser till dem du vill boka. (Anmälan är bindande)

Båda klasserna är fullbokade, men det går att sätta upp sig på reservlista

 

 

 

Choklad & Restorativeyoga! FULLBOKAD!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Söndagen den 7 oktober 14.00-15.30

 

Jag ser en ökad stress runt omkring mig. Många lever intensiva, kravfyllda liv. Så mycket som behöver hinnas med. Så mycket att leva upp till.

 

Att ge sig själv pauser, när livet snurrar på snabbt är viktigt. Men också otroligt svårt. Just där och då, när man är som mest uppe i varv är det lätt att finna ursäkter för varför det inte går att vila. Man skjuter på sin återhämtning och tänker att sen, när det har lugnat ner sig, då skall jag bara vara. Men det kommer sällan ett sen. För då är det nya utmaningar. Nya saker som skall fixas. Nya mål att ta sig an.

 

Jag tror att det finaste vi kan ge oss själva är mer av vila och återhämtning. Betydligt mer av och betydligt oftare. Men vet som sagt var också att det är svårt. Så, jag tänkte att då skapar jag ett sådant tillfälle. En stund där du får släppa all prestation. Där det enbart handlar om vila. Lugnt och skönt.

 

Och varför inte kombinera två saker som jag själv älskar och som enligt forskning är bevisat hjälper oss att stressa ner och koppla av - choklad och yoga!

 

Så mina vänner varmt välkomna till Choklad och Restorativeyoga! Vi startar med att avnjuta en chokladpralin. Detta för att minska stresspåslagen och öka lugn- och rokänslorna, för att på så vis skapa bästa tänkbara förutsättningar innan vi landar ner på vår matta. Vi fortsätter sedan med 90 minuter vilsam Restorativeyoga. En yogaform med syftet att avlasta din kropp så mycket så att sinnet får koppla av fullt ut. Vi använder oss av bolster och filtar och vilar länge i varje position. Lågmäld musik i bakgrunden, levande ljus och rofylld rökelse för att kropp och själ skall få extra hjälp till avslappning. Vi avslutar sedan klassen med ytterligare en liten läcker chokladbit, för att förlänga den sköna känslan du nu har i din kropp.

 

Visst låter det härligt! Jag kommer ha en något mindre grupp på denna klass för att verkligen skapa space och trygghet i rummet.

 

Pris:

595 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här.

 

🖤"Forskarna har bevisat att choklad minskar stress, gör oss lugnare och mer tillfreds. Choklad minskar nämligen stresspåslag och ökar lugn- och ro-känslorna, enligt en studie från Swinburne University of Technology i Australien. Det är ämnet polyphenol som har den här effekten, och som finns naturligt i kakaobönan. Bäst effekt har mörk choklad, eftersom polyphenol-halten direkt kan kopplas till mängden kakao."

 

 

 

Gäst på studion: 90 minuter Medicinsk Yoga med Malena Billeqvist FULLBOKAD!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Tisdagen den 16 oktober 18.00-19.30

 

Varmt välkommen på 90 minuter rogivande och härlig Medicinsk Yoga med Malena Billeqvist!

Är så glad över att hon gästar min studio så att ni får möjlighet att yoga tillsammans med denna juvel!

 

Pris:

350 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Klassen är fullbokad, men det går att sätta upp sig på reservlista

 

 

 

 

Log out-helg i Tällberg med ToppHälsa

Plats: Villa Långbers, Tällberg

 

Den 19-21 oktober

 

Vilken succé vårt första log out-läger gjorde i rofyllda Tällberg! Nu åker vi tillbaka till fantastiska Villa Långbers med utsikt över Siljan för att finna balans och harmoni. Här får du verkligen möjlighet att stressa ner, återhämta dig och koppla bort allt vad prestation och måsten betyder.

 

Vi startar dagen med en stunds meditation tillsammans med ToppHälsas välbefinnande-coach Åsa Nyvall och sedan promenerar vi under tystnad i Tällbergs trolska skogar innan en härligt inbjudande frukostbuffé dukas upp som vi avnjuter tillsammans i lugn och ro.

 

Under helgen får vi även yoga med Åsa och lyssna till hennes inspirerande föreläsning om hur vi kan uppnå större grad av lycka i livet. Vi går fridfulla promenader i tystnad, njuter av stavgång och powerwalks på vackra skogsstigar tillsammans med Christer Skog som dessutom föreläser om hur du ska träna för att förbättra din återhämtning.

 

Du bokar din plats här.

 

 

 

2,5 timmar rofylld Yinyoga i Stockholm! FULLBOKAD!

Plats: Ester Adele, S:t Paulsgatan 22, STOCKHOLM

 

Lördagen den 27 oktober, 10.00-12.30

 

 

En rogivande och riktigt mysig stund!

 

En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter.

 

2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara.

 

Klassen lägger jag så att den passar för alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge.

 

Pris:

595 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats genom att skicka ett mail till info@regnsken.se (Anmälan är bindande)

Klassen är fullbokad, men det går att sätta upp sig på reservlistan. Maila till samma adress och meddela i så fall att du önskar få bli ställd på kö.

 

 

 

Våra kärleksspråk. Skapa lyckligare relationer på några timmar! UMEÅ

Plats: Umeå Folkets Hus, Skolgatan 59, UMEÅ

 

Måndagen den 5 november, 18.00-20.30

 

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

 

Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt. Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.

 

Så riktigt varmt välkommen till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv och de relationer du har. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer framåt på ett mycket positivt sätt. Och det gäller alla dina relationer - till din partner, dina barn, dina föräldrar och dina kollegor. Du får med dig nycklar som kan göra stor skillnad i ditt liv.

 

Pris:

495 kronor

 

Köp av biljett:

Du köper din plats här.

 

 

 

Våra kärleksspråk. Skapa lyckligare relationer på några timmar! UPPSALA

Plats: Universitetshuset, Sal 10 , Biskopsgatan 3, UPPSALA

 

Onsdagen den 7 november, 18.00-20.30

 

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

 

Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt. Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.

 

Så riktigt varmt välkommen till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv och de relationer du har. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer framåt på ett mycket positivt sätt. Och det gäller alla dina relationer - till din partner, dina barn, dina föräldrar och dina kollegor. Du får med dig nycklar som kan göra stor skillnad i ditt liv.

 

Pris:

495 kronor

 

Köp av biljett:

Du köper din plats här.

 

 

 

Våra kärleksspråk. Skapa lyckligare relationer på några timmar! LINKÖPING

Plats: Collegium, Teknikringen7, LINKÖPING

 

Torsdagen den 8 november, 18.00-20.30

 

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

 

Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt. Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.

 

Så riktigt varmt välkommen till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv och de relationer du har. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer framåt på ett mycket positivt sätt. Och det gäller alla dina relationer - till din partner, dina barn, dina föräldrar och dina kollegor. Du får med dig nycklar som kan göra stor skillnad i ditt liv.

 

Pris:

495 kronor

 

Köp av biljett:

Du köper din plats här.

 

 

 

Gäst på studion: Vilogläge - en workshop om mindfulness, meditation och yoga i vardagen med Magnus Fridh! FULLBOKAD!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Den 10 november 09.30-12.30 FULLBOKAD!

Den 10 november 14.30-17.30 FULLBOKAD!

 

Hur kan vi hitta vila i vardagens höga puls?

 

Under några timmar kommer vi tillsammans att utforska ett antal olika tekniker för att möjliggöra detta. En del där vi stegvis tydliggör och utforskar mindfulness och meditation för att bättre förstå vårt sinne, för att på sikt skapa ett hållbart välmående och för att tillgodogöra oss övningar som är lätta att applicera i vardagen. Sedan en dynamisk del där vi försöker hitta en detaljerad balans mellan andning och rörelse. Fokus för hela klassen ligger på avslappning, närvaro och medkänsla med syfte att göra sinnet vilsamt, flexibelt och stadigt.

 

Kanske kan vi tillsammans närma oss ett viloläge!

 

Workshopen, inklusive yogaklass, passar alla och du behöver ingen förkunskap.

 

Pris:

750 kronor inklusive ett signerat exemplar av Magnus bok ”Viloläge”

 

Anmälan:

maila namn och e-postadress till info@regnsken.se. (Anmälan är bindande)

 

Om Magnus Fridh:

Magnus började meditera i tonåren och har genom studier i tibetansk buddhism och indologi fördjupat sig inom ämnet. Han undervisar grupper i Ashtangayoga, mindfulness och meditation och är även en av grundarna till Mindfulness Appen. Appen är översatt till 13 språk och ingår i flera pågående forskningsprojekt. 2017 utkom Magnus första bok ”Viloläge- Mindfulness och meditation i vardagen”. En konkret bok om att vända oro till stillhet och hur du hittar lugn i en stressig vardag.

 

 

 

Yinyoga med fokus på vinterns element VATTEN 1 plats kvar!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Måndagen den 12 november 18.00-19.30

 

Välkommen på 90 minuter Yinyoga med fokus på vinterns element vatten. Ett ljuvligt sätt att ta emot och välkomna vintern med öppna armar. Med ökad förståelse för hur vi kan använda denna fina årstid på bästa tänkbara sätt för vårt välbefinnande.

 

Positioner sätts utifrån detta element vars energier bland annat handlar om stillhet, vila och lugn. Med syftet att lagra energi till intensiva perioder. Jag pratar under klassen om hur kropp och själ påverkas av att vara i balans eller obalans vad gäller detta element.

 

Pris:

350 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

Varmt välkommen!

 

 

 

Våra kärleksspråk. Skapa lyckligare relationer på några timmar! NORRKÖPING

Plats: Elite Grand Hotel Norrköping, lokal: Bankiren, Drottninggatan 8, NORRKÖPING

 

Tisdagen den 20 november, 18.00-20.30

 

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

 

Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt. Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.

 

Så riktigt varmt välkommen till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv och de relationer du har. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer framåt på ett mycket positivt sätt. Och det gäller alla dina relationer - till din partner, dina barn, dina föräldrar och dina kollegor. Du får med dig nycklar som kan göra stor skillnad i ditt liv.

 

Pris:

495 kronor

 

Köp av biljett:

Du köper din plats här.

 

 

 

Våra kärleksspråk. Skapa lyckligare relationer på några timmar! MALMÖ

Plats: Kockum Fritid, Västra Varvsgatan 8, MALMÖ

 

Onsdagen den 21 november, 18.00-20.30

 

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

 

Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt. Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.

 

Så riktigt varmt välkommen till en föreläsning som faktiskt på riktigt kan göra underverk vad gäller din syn på dig själv och de relationer du har. Med kunskap om detta kommer du kunna påverka dina relationer framåt på ett mycket positivt sätt. Och det gäller alla dina relationer - till din partner, dina barn, dina föräldrar och dina kollegor. Du får med dig nycklar som kan göra stor skillnad i ditt liv.

 

Pris:

495 kronor

 

Köp av biljett:

Du köper din plats här.

 

 

 

Yinyoga & Restorative "vägledning via änglakort" - 3-veckorskurs 1 plats kvar!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Uppstart måndagen den 3 december 18.00-19.10

 

December månad. En tid på året då mörkret infaller och dagarna känns kortare. Men också en möjlighet att skapa riktigt mysiga stunder med tända ljus och samvaro. Något som vi kommer ägna vår tid åt i denna kurs. Studion kommer välkomna dig med levande ljus, god doft av rökelse och varmt, gott the. När du har landat ner på din matta får du starta din klass med att dra ett änglakort. Dess budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig.

 

När:

3 december: Yinyoga

10 december: Yinyoga & Restorative

17 december: Restorative

 

Pris:

750 kronor för alla tre tillfällen.

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

 

 

 

Glöggmys med yinyoga & meditation! FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

 

Söndagen den 9 december 11.00-13.30

Söndagen den 9 december 15.00-17.30

 

Det kanske känns lite tidigt att tänka på glögg, pepparkakor och adventsmys så här mitt i högsommaren när temperaturen ligger på ca 30 grader. Men tiden går fort och innan vi vet ordet av det springer vi runt där med våra shoppinglistor för att hinna med att köpa adventspaket, julklappar, avslutningspresenter och julmat. Det skall bakas, städas och pyntas. Plus att vi skall hinna med att gå på olika avslutningar, julbord och annat härligt som sker under december månad.

 

Och även om du kanske nu känner dig lugn och utvilad, kan känslan vara något helt annat när vi går i december månad. Då är troligtvis pulsen lite starkare och andningen ligger lite högre upp i bröstet.

 

Så, därför vill jag redan nu erbjuda en liten oas av vila, återhämtning och mys under denna intensiva period. En förmiddag där du får bara vara och släppa alla krav som december månad kan innebära. Vi startar med 70 minuter rofylld Yinyoga tar sedan en paus med glögg och pepparkakor på loftet, för att sedan avsluta med 45 minuter vägledd meditation.

 

Pris:

595 kronor

 

Anmälan:

Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande)

Båda klasserna är fullbokade, men det går att sätta upp sig på reservlista

 

 

 

Anmälningar till eventklasser och kurser är bindande. Om det finns bokningar på reservlistan kan du boka av din plats eftersom den då tillfaller någon som hoppas på en plats. Finns ingen på reservlistan kan du överlåta din plats till någon vän. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan studion via ett mail till info@regnsken.se vem som kommer i ditt ställe. Senast 48 timmar innan eventet går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.

 

 

Regelbundna yogaklasser

 

Regnsken Samtal & Yoga i Göteborg

 

Måndagar 18.00-19.10

Kurs: Yinyoga med olika teman

 

Fredagar 12.30-13.40

Drop-in-yoga: yinyoga

 

Helger

Olika specialklasser och event

 

Förutom mina klasser kan du på min studio njuta av härliga Hathayoga och SomaMove med underbara yogalärare som möter dig med värme precis där du är i livet.

 

Tisdagar 18.00-19.10

Kurs: Hathayoga med olika teman - lärare Maria Essung

 

Onsdagar 18.00-18.45

Kurs: Soma Move med olika teman - lärare Emma Blom

 

Torsdagar 18.00-19.10

Drop-in-yoga: hathayoga - lärare Maria Essung

 

Varmt välkommen!

 

Vill du ha mer information om priser och boka en klass, så klicka här.

 

 

 

Yogaroom i Kungsbacka

Söndagar 18.30-19.45

Varm Yinyoga

 

Vill du har mer information om priser och boka en klass, så klicka här.